PAND40 is dé online winkel vol met inspiratie en interieur producten. Bij ons vind je mooie producten die speciaal voor jou zijn geselecteerd! Van een leuke aanvulling voor in je huis tot aan cadeaus om weg te geven, je vindt het allemaal in de online shop. Heb je ergens vragen over neem dan direct contact met ons op, we helpen je graag!

ALLEEN HET BESTE VOOR JOU!

PAND40 zoekt steeds weer naar unieke producten die jouw interieur een boost geven! We zullen regelmatig ons assortiment aanpassen en vernieuwen zodat we altijd up to date zijn en de nieuwste trends volgen. 

WIE ZIT ER ACHTER PAND40?

PAND40 wordt met heel veel passie en liefde gerund door mij, Sophie. Mijn passie voor interieur begon eigelijk al toen ik nog heel jong was. Ik was altijd bezig met mijn kamer opnieuw inrichten, elke keer kwamen er nieuwe kleuren op de muur en nieuwe spulletjes bij. Door de jaren heen is deze passie alleen maar groter geworden en al helemaal sinds ik mijn eigen huis kon gaan inrichten. Vaak kreeg ik de vraag waar ik dingen vandaan heb of dat ik ergens kon helpen met inrichting. De wens om hier zelf iets mee te doen werd steeds groter waarna ik PAND40 heb opgericht. Het eerste huis van mij en mijn vriend, een oud herenpand op nummer 40.

Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met mij op, ik help je graag! Wil je daarnaast altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten of kortingsacties schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!! 

Heel veel shop plezier!

Liefs,

Sophie