Bestellingen boven de €60 euro worden gratis verzonden in Nederland! Voor bestellingen onder de €60 euro wordt een bedrag van €4,95 in rekening gebracht. In België/Duitsland/Oostenrijk bedragen de verzendkosten €13,95. Alle bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur worden gedaan, zullen dezelfde dag nog op de post gaan tenzij anders is aangegeven op de productpagina. Meteen wanneer je pakketje verstuurd is, ontvang je een track&trace code waarmee je de zending online kunt volgen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

De vermelde prijzen op de webshop zijn exclusief verzendkosten. 

Verzendkosten in een overzicht:

Nederland onder €60 Verzendkosten €4,95
Nederland boven €60 Gratis verzending
Belgie/Duitsland/Oostenrijk Verzendkosten €13,95
Meubels Belgie/Duitsland/Oostenrijk Helaas is het op dit moment niet mogelijk om vanuit deze landen meubels te bestellen 

Wanneer het pakket bij levering twee keer is aangeboden door de vervoerder en/of niet binnen een week wordt opgehaald bij een afhaalpunt gaat deze retour naar PAND40. In het geval dat het pakket weer opnieuw moet worden opgestuurd, zijn de nieuwe verzendkosten voor de klant. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.